Nieuws2018-04-26T13:47:00+00:00

Nieuws

Coronasluiting daagt uit tot onderhoud!

Enkele dagen geleden is een schilder begonnen om de muren van het biljartcentrum op te knappen. Ook zijn alle biljarttafels uit het biljartcentrum gehaald om ruimte te geven aan een vloerenlegger. Er komt een nieuwe vloer met houtprint in.

Laadpalen bijna gereed

Op ons verzoek heeft de Gemeente twee elektrische laadpalen voor e-auto’s laten plaatsen op het parkeerterrein. In de komende weken zal Liander de palen aan het net verbinden waarna het opladen kan beginnen. Op de laadpalen zijn knipperende groene lampjes zichtbaar wanneer de palen gereed zijn voor gebruik.

Gegarandeerd groene stroom van Startbaan betrekken?

Beste mensen Zoals jullie weten heeft Tennis en Biljartcentrum Startbaan flink geïnvesteerd in duurzame oplossingen die het stroomverbruik hebben gehalveerd. En op het dak liggen sinds enkele maanden 416 zonnepanelen. Wij vinden het belangrijk om als sportaccommodatie

LED-verlichting binnenbanen opnieuw bekeken

Zowel veel positieve maar ook enkele kritische reacties zijn er bij het bestuur binnen gekomen als reactie op de nieuwe LED-verlichting op de binnenbanen. Van enkele gebruikers kregen we de reactie: “de banen zijn te donker”. Maar we hoorden ook: “het was eerst even wennen maar nu is het prima!”. Alle reacties neemt het bestuur serieus en als gevolg daarvan is de lichtsterkte op alle banen opnieuw gemeten.

3 november 2019|Categorieën: Stichting Tenniscentrum Startbaan, Tenniscentrum Startbaan|

Vier gravelbanen blijven deze winter open

Ook het komend winterseizoen is er de mogelijkheid om buiten op gravel te blijven spelen. De buitenbanen 1 t/m 4 blijven vanaf 1 november beschikbaar zolang de weersomstandigheden het toelaten.Voor leden van LTC Startbaan zijn de buitenbanen kosteloos beschikbaar, voor niet-leden zijn de kosten 10 euro per uur.

3 november 2019|Categorieën: Stichting Tenniscentrum Startbaan, Tenniscentrum Startbaan|

Nieuwe verlichting afgerond

Alom tevredenheid over de kwaliteit van de nieuwe verlichting op de binnenbanen. Deze week zal naar verwachting het project vernieuwing baanverlichting van de tennisbanen zijn afgerond. In de vierkante hal met de banen 1 en 2 zijn de armaturen die er al hingen vervangen door armaturen met een bredere bundel en deze zijn boven de buitenlijnen geplaatst.

18 september 2019|Categorieën: Stichting Tenniscentrum Startbaan, Tenniscentrum Startbaan|