Nieuws2018-04-26T13:47:00+00:00

Nieuws

Gegarandeerd groene stroom van Startbaan betrekken?

Beste mensen Zoals jullie weten heeft Tennis en Biljartcentrum Startbaan flink geïnvesteerd in duurzame oplossingen die het stroomverbruik hebben gehalveerd. En op het dak liggen sinds enkele maanden 416 zonnepanelen. Wij vinden het belangrijk om als sportaccommodatie

LED-verlichting binnenbanen opnieuw bekeken

Zowel veel positieve maar ook enkele kritische reacties zijn er bij het bestuur binnen gekomen als reactie op de nieuwe LED-verlichting op de binnenbanen. Van enkele gebruikers kregen we de reactie: “de banen zijn te donker”. Maar we hoorden ook: “het was eerst even wennen maar nu is het prima!”. Alle reacties neemt het bestuur serieus en als gevolg daarvan is de lichtsterkte op alle banen opnieuw gemeten.

3 november 2019|Categories: Stichting Tenniscentrum Startbaan, Tenniscentrum Startbaan|

Vier gravelbanen blijven deze winter open

Ook het komend winterseizoen is er de mogelijkheid om buiten op gravel te blijven spelen. De buitenbanen 1 t/m 4 blijven vanaf 1 november beschikbaar zolang de weersomstandigheden het toelaten.Voor leden van LTC Startbaan zijn de buitenbanen kosteloos beschikbaar, voor niet-leden zijn de kosten 10 euro per uur.

3 november 2019|Categories: Stichting Tenniscentrum Startbaan, Tenniscentrum Startbaan|

Nieuwe verlichting afgerond

Alom tevredenheid over de kwaliteit van de nieuwe verlichting op de binnenbanen. Deze week zal naar verwachting het project vernieuwing baanverlichting van de tennisbanen zijn afgerond. In de vierkante hal met de banen 1 en 2 zijn de armaturen die er al hingen vervangen door armaturen met een bredere bundel en deze zijn boven de buitenlijnen geplaatst.

18 september 2019|Categories: Stichting Tenniscentrum Startbaan, Tenniscentrum Startbaan|

Mijlpaal duurzaamheid bereikt: terugblik op het feest

Onder grote belangstelling, ook van de lokale pers, onthulde Rob Ellermeijer, de Amstelveense wethouder sport, de duurzaamheidsmonitor in de hal van ons clubhuis. De feestelijke bijeenkomst was georganiseerd ter gelegenheid van de mijlpaal van het bereiken van "nul op de elektriciteitsmeter".

Rookvrij terras en buitenruimte

Vanaf 1 april heeft Tennis- en Biljartcentrum Startbaan zich aangesloten bij het landelijke initiatief van o.a. het Longfonds, de Hartstichting en KWF Kankerbestrijding om kinderen in een rookvrije omgeving te laten opgroeien. Concreet betekent dit dat het wettelijk rookverbod binnen is uitgebreid

Online boeken van banen en biljarttafels

Afgelopen winter is bijna geruisloos het online boeken van tennisbanen en biljarttafels mogelijk geworden. Vanuit thuis de beschikbaarheid van banen bekijken en daarna de gewenste baan boeken en betalen via Ideal. Uniek voor Amstelveen.

Actuele beschikbaarheid winterbanen tennis

Momenteel is ruim 80% van de winterbanen tennis verhuurd en nog steeds is er vraag naar de mogelijkheden  om een baan te huren.Dat heeft ons op het idee gebracht om de actuele beschikbaarheid op de website te zetten. Op deze pagina onder de knop "beschikbare winterbanen 2019-2020" vind je het overzicht welke banen nog vrij zijn om te huren. Dit overzicht zal regelmatig worden ververst.

Project zonnepanelen: uitvoering komt er aan

De zonnepanelen op het dak van de vierkante tennishal zijn in aantocht. De voorbereiding hiervan was een ware hordenloop maar de finish is in zicht. Voorafgaand aan de plaatsing van de zonnepanelen op de vierkante hal, is de afgelopen weken de dakbedekking vernieuwd.